2016年2月4日木曜日

Dégustation de 5 chocolats ( カカオ5産地とブレンド比率が生み出す香り)



産地ごとに異なるカカオ。砂糖。ミルク。
これらをどのようにブレンドするかによって
様々な香りと味わいが生まれます。
その豊かさに感銘をうけました。



刻まれた縦線の数によって
5種を外観で区別することができます。
源氏香の記号を思い出しました。



Cacao d'origine différente. Sucre. Lait. 
Comment mélanger ces ingrédients ? 
Ça fait la variation de parfums et de saveurs,
et j'ai été impressionné par sa richesse.

On peux distinguer 5 espèces en apparence 
par le nombre de lignes verticales gravée. 
Ça m'a rappelé les Symboles du Genji-encens 


Different origin cocoa. Sugar and milk. 
How to mix these ingredients ? 
It makes the variation of scents and flavours,
and l was impressed the richness.
We can distinguish 5 species in appearance 
by the number of vertical lines engraved. 

We can distinguish 5 species in appearance 
by the number of vertical lines engraved. 
It reminded me the symbols of Genji-incense 

…written by Sawa Hirano 《SAWAROMA 》.



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